icon-gynekolog Gynekolog

Gynekologklinikken er en privatklinikk med  privatpraktiserende gynekologer. Noen av gynekologene er her fulltid men vi har også noen leger som jobber turnus og som er hos oss i forskjellige uker i løpet av året. Disse jobber i utgangspunktet som gynekologer på  Sykehusene i Lund, Skøvde og Gøteborg. Ukene  de er tilstede er opplyst under bildet på den enkelte gynekolog under fanen gynekologer. Noen av gynekologene har også mulighet til å tilby årlig innkalling. Hvis du ønsker det så gi oss beskjed. Også det motsatte. Husk å informere oss om riktig personopplysninger. Det er ønskelig at du som pasient kan gi oss en liten forklaring på hvorfor du ønsker time, slik at vi kan hjelpe deg best mulig og at du får fullt utbytte av timen.

Nedenfor finner du en liste over de vanligste grunner til at man ønsker time hos gynekolog. Husk at hos oss er ingenting pinlig og du må ikke være redd for å spørre. Vi er her for å hjelpe deg.

 

Tjenester gynekologi:

 

Til info: Vi tar ikke undersøkelser for å sjekke om jomfruhinne er inntakt.

Er du mann og det er lenge siden du har testet deg for kjønnsykdommer?

Da kan vi hjelpe deg. Vi utfører Chlamydia og gonokokk testing via urinprøve. Ønsker du også Hepatitt og Hivtest tar vi en blodprøve i tillegg. Har du hatt ubeskyttet samleie bør det gå ca 10 dager før vi utfører test, dette for å unngå feil prøvesvar.

Har du behov for gynekolog har vi to mannlige gynekologer som kan hjelpe deg.

 

Infertilitet/barneønske:

Alle våre gynekologer er behjelpelig på ovenstående punkter men akkurat når det gjelder barneønske/infertilitet  så er det Dr. Deirdre Nsubuga som du skal bestille time hos. Det er fordi hun  er her fulltid og kan følge deg opp slik at du slipper å forholde deg til flere gynekologer. Hun vil også informere deg om prosessen ved første konsultasjon.

 

 

Svangerskapskontroller:

Blir utført av våre gynekologer og oppfølging som er anbefalt er:

1. svangerskapskontroll, 8-12 uke.
2. uke 20
3. uke 24
4. uke 28
5. uke 32
6. uke 36
7. uke 38
8. uke 40
9. uke 41

Overtidskontroll, henvises til fødeavdeling

Priser:

Pris: 1700,- kr for 40 minutters konsultasjon
Blodprøver: 300,-

 

Spiralinnsetting/bytte:

Vær vennlig å opplyse oss om det er ønskelig med spiralinnsetting eller spiralbytte og hvilken spiraltype du ønsker.  Vi har alle typer spiraler tilsalgs her.  Vi anbefaler 1 ibux 400 mg 1 tme før spiralinsetting/bytte. Er du usikker på hva du ønsker anbefaler vi konsultasjon først slik at du kan diskutere dette med din gynekolog

Hvis du ikke bruker annen prevensjon før spiralinnsetting skal spiralen settes inn 7 dager etter 1. mensdag.

 

Diverse linker

www.kreftregisteret.no

www.infertilitet.no/

Brosjyre om HVP (PDF)

www.felleskatalogen.no/medisin/pasient/pil-mirena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikk her for priser