Botoxbehandling Botoxbehandling

Dr. Deirdre Nsubuga og Usha Hartgill   praktiserer både botox og juvedermbehandling. Deirdre Nsubuga har tatt utdanning i London under Dr Kate Goldie og sertifisert gjennom Allergan medical institute. Usha har sin utdannelse fra  Oris Medical, London for Botox og filler behandling. Hun tilbyr skreddersydd anti-rynke behandling.

Botox er merkevarenavnet på giften botulinum toxin type A. Det er mest kjent for å behandle rynker. Den reduserer synligheten av rynker og furer på pannen, mellom øynebrynene og rundt øynene.

Det er den muskellammende effekten  i giften som utnyttes til å behandle ansiktssrynker.

Ansiktet ditt må rengjøres først, vi ønsker at dette gjøres før du kommer til timen. Under konsultasjon en finner legen ut hvilken områder som skal behandles. Så sprøytes små doser Botox inn i muskulaturen like under huden på de utvalgte områdene. Ansiktsmuskelene som ligger under huden blir lammet. Denne prosessen kan være litt ubehagelig og tar ca 10-15 minutter å gjennomføre.

Du vil få info fra legen om hva du må passe på de første 6-10 timene etter behandling. Resultatene er ofte synlige etter 3-8 dager.

Gratis vurdering etter 2 uker i forhold til ¨touch up¨

 

 

Juvederm er en serie ansiktsbehandlinger som gir et naturlig utseende og som reduserer aldringstegnene på en diskret måte. Juvederm kan også forbedre det naturen har gitt oss uansett alder. Juvederm kan f.eks gi fylde til tynne lepper og samtidig bevare leppene naturlige utseende og form. Smilet ditt kan lyse opp ansiktet ditt og leppene dine tiltrekker seg oppmerksomhet hver gang du snakker så det er derfor viktig at du liker hvordan de ser ut.

Huden mister hyaluronsyre over tid og da mister huden sitt ungdommelige utseende. Dette fører til at det kommer linjer rundt munnen og leppene blir tynnere. Juvederm etterfyller hyaluronsyre i huden.

Juvederm

Forbedrer leppeformen ved å gi leppene fyldigere form. Justerer proposjonene til over og underleppen og definerer leppekanten.

Juvederm er en glatt gele som sprøytes inn under huden av legen med en svært tynn nål. Geleen fyller linjer og rynker mens hyaluronsyren i geleen trekker til seg og holder på fuktighet, slik at resultatene kan vare i opptil ett år.

Juvederm VOLBELLA med lidokain er det siste produktet i juverdermserien med fillere og er utviklet spesielt for leppene og området rundt munnen. Geleen er ikke kornete, noe som betyr at den er enkel å sprøyte inn i huden og gir et naturlig utseende og en naturlig følelse. Den jevne konsistensen betyr at legen kan skreddersy juvedermbehandlingen etter din personlige leppeform og dermed beholde detaljene om gjør leppene dine unike.  Juvederm Volbella med lidokain inneholder også bedøvende stoffer som gjør behandlingen mer komfortabel.

 

Klikk her for priser